Termeni si condiții

1. INFORMAȚII DESPRE SITE

Site-ul web vopsinel.ro este administrat de SC ALCHIM PRO EXPERT SRL cu sediul social în Buzău, Str. Bazalt, nr 15, cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului Buzău J10/849/2015, RO35149278.

2. ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Utilizarea site-ului vopsinel.ro, logarea cât și accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea dumneavoastră a termenilor și condițiilor de confidențialitate detaliate mai jos, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii și Condițiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta în orice moment.
În situația în care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii, vă solicităm să nu utilizaţi site-ul nostru de internet.
Vopsinel.ro își rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii și Condițiile în orice moment fără o notificare prealabilă, tocmai de aceea, vă solicităm să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări.

3. DREPTURILE DE AUTOR

Informațiile publicate pe vopsinel.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris acordat în prealabil al reprezentantului legal al societății SC ALCHIM PRO EXPERT SRL care administrează site-ul. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare. Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată pe adresa de mail [email protected] .

4. ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Odată cu înregistrarea unui comenzi pe site-ul vopsinel.ro, cumpărătorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizată de societatea SC ALCHIM PRO EXPERT SRL – administrator site -, respectiv prin telefon sau email.
Încheierea contractului are loc numai în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmării automate de primire a acestei comenzi.
Emiterea automată a confirmării de primire a comenzii NU echivalează cu încheierea contractului între vânzător și cumpărător.
După plasarea comenzii, pentru motive justificate, vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda consumatorului/cumpărătorului , fără o notificare prealabilă, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea SC ALCHIM PRO EXPERT SRL, în termen de 14 zile. Totodată, ne rezervăm dreptul de a modifica cantitatea produselor din comandă, în funcție de disponibilitatea acestora în stoc.
Livrarea produselor se poate face într-un interval de minim de 24 ore și maxim 90 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de plată și de livrare)
Toate informațiile/modalitățile folosite pentru descrierea bunurile pe site nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, prețuri.

SC ALCHIM PRO EXPERT SRL își rezervă dreptul de a cere plata în avans pentru orice comandă, indiferent de valoarea acesteia.
Produsele sunt disponibile în limita stocului.

5. LIMITARE RĂSPUNDERE VOPSINEL.RO

Site-ul vopsinel.ro, precum și orice software utilizat în cadrul acestuia sunt furnizate în modalitatea în care se găsesc și atât cât sunt disponibile , fără nici un fel de garanții, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la garanții implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.
Nu ne asumăm răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului vopsinel.ro, parțial sau în totalitate.
SC ALCHIM PRO EXPERT SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru posibilele erori de orice natură care apar pe site-ul vopsinel.ro.

6. ANULARE COMANDĂ

Vopsinel.ro ( administrat de SC ALCHIM PRO EXPERT SRL ) nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare referitor la prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor. În cazul în care o comandă nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, SC ALCHIM PRO EXPERT SRL își rezervă dreptul de a anula comanda respectivă fără o notificare prealabilă.
SC ALCHIM PRO EXPERT SRL face toate eforturile în a furniza informații corecte despre prețul și caracteristicile produselor. Este posibil ca unele prețuri să fie eronate. În cazul înregistrării unei comenzi cu un preț derizoriu, SC ALCHIM PRO EXPERT SRL are dreptul să anuleze comanda Cumpărătorului.
Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți una față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele situații, și nu numai:
– prețurile afisate pe site-ul vopsinel.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
– produsul/produsele comandat/comandate nu se mai află pe stoc;
– datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;

7. LITIGII

Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate între vânzător și consumator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competențe de la sediul comerciantului/vânzătorului SC ALCHIM PRO EXPERT SRL, respectiv Judecătoria Buzău.

Protecția datelor

Ne-am aliniat noilor regulamente europene în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal și securitatea datelor clienților noștri. Toate detaliile sunt disponibile în secțiunea „Politică de confidențialitate„.

Modalități de plata: plata se face ramburs la primirea coletului de către Cumpărător, prin transfer bancar direct sau online, prin intermediul EuPlatesc.ro .

Modalități de livrare: Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid Dragon Star Curier.