1. INFORMAȚII DESPRE SITE

Site-ul web vopsinel.ro este administrat de SC ALCHIM PRO EXPERT SRL cu sediul social în Buzău, Str. Bazalt, nr 15, cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului Buzău J10/849/2015, RO35149278.

2. ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Utilizarea site-ului vopsinel.ro, logarea cât și accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea dumneavoastră a termenilor și condițiilor de confidențialitate detaliate mai jos, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii și Condițiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta în orice moment.
În situația în care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii, vă solicităm să nu utilizaţi site-ul nostru de internet.
Vopsinel.ro își rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii și Condițiile în orice moment fără o notificare prealabilă, tocmai de aceea, vă solicităm să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări.

3. DREPTURILE DE AUTOR

Informațiile publicate pe vopsinel.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris acordat în prealabil al reprezentantului legal al societății SC ALCHIM PRO EXPERT SRL care administrează site-ul. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare. Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată pe adresa de mail [email protected] .

4. ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Odată cu înregistrarea unui comenzi pe site-ul vopsinel.ro, cumpărătorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizată de societatea SC ALCHIM PRO EXPERT SRL – administrator site -, respectiv prin telefon sau email.
Încheierea contractului are loc numai în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmării automate de primire a acestei comenzi.

Emiterea automată a confirmării de primire a comenzii NU echivalează cu încheierea contractului între vânzător și cumpărător.
După plasarea comenzii, pentru motive justificate, vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda consumatorului/cumpărătorului , fără o notificare prealabilă, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea SC ALCHIM PRO EXPERT SRL, în termen de 14 zile. Totodată, ne rezervăm dreptul de a modifica cantitatea produselor din comandă, în funcție de disponibilitatea acestora în stoc.

Trebuie avut în vedere faptul că poate varia ușor culoarea vopselei de la un lot la altul, astfel că trebuie să verificați întotdeauna eticheta de pe capac pentru a vă asigura că aveți aceeași dată și același număr de lot. 

Livrarea produselor se poate face într-un interval de minim de 24 ore și maxim 90 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de plată și de livrare)
Toate informațiile/modalitățile folosite pentru descrierea bunurile pe site nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, prețuri.

SC ALCHIM PRO EXPERT SRL își rezervă dreptul de a cere plata în avans pentru orice comandă, indiferent de valoarea acesteia.
Produsele sunt disponibile în limita stocului.

5. LIMITARE RĂSPUNDERE VOPSINEL.RO

Site-ul vopsinel.ro, precum și orice software utilizat în cadrul acestuia sunt furnizate în modalitatea în care se găsesc și atât cât sunt disponibile , fără nici un fel de garanții, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la garanții implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.
Nu ne asumăm răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului vopsinel.ro, parțial sau în totalitate.
SC ALCHIM PRO EXPERT SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru posibilele erori de orice natură care apar pe site-ul vopsinel.ro.

6. ANULARE COMANDĂ

Vopsinel.ro ( administrat de SC ALCHIM PRO EXPERT SRL ) nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare referitor la prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor. În cazul în care o comandă nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, SC ALCHIM PRO EXPERT SRL își rezervă dreptul de a anula comanda respectivă fără o notificare prealabilă.
SC ALCHIM PRO EXPERT SRL face toate eforturile în a furniza informații corecte despre prețul și caracteristicile produselor. Este posibil ca unele prețuri să fie eronate. În cazul înregistrării unei comenzi cu un preț derizoriu, SC ALCHIM PRO EXPERT SRL are dreptul să anuleze comanda Cumpărătorului.
Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți una față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele situații, și nu numai:
– prețurile afisate pe site-ul vopsinel.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
– produsul/produsele comandat/comandate nu se mai află pe stoc;
– datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;

7. SCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Definiții

Review – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și a capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă Bunul sau Serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător
Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Utilizator/Client/Cumpărător față de un produs. Rating-ul se exprimă sub formă de stele, fiecare Bun putând primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumpărător asupra unui Bun sau Serviciu.

1. Scrierea de review-uri se poate face, de către Utilizatori/Clienți/Cumpărători, în secțiunea „Review-uri” și doar dacă dețin cont de utilizator și dacă au cumpărat bunul respectiv. Informațiile înscrise pot fi atât pozitive cât și negative și se vor referi la caracteristicile și modul de folosire al unui produs sau serviciu.

2. În momentul înregistrării unui anumit Review pe Site, Utilizatorii/Clienții/Cumpărătorii acordă Vânzătorului o licență neexclusivp, perpetuă, irevocabilă, nelimitată teritorial și dau dreptul Vânzătorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui și de a afișa acest conținut.

3. Fiecare Utilizator/Client/Cumpărător, în momentul înscrierii de Review în secțiunea menționată, se angajează să respecte următoarele reguli:

– să facă referiri doar la caracteristici și/sau modul de utilizare al unui anumit produs, evitând informații legate de aspecte ce se pot schimba ( preț sau oferte promoționale ) sau informații care țin de modul desfășurării Comenzii;

– să folosească doar limba română. Sunt permise și cuvintele sau expresiile care, deși nu sunt considerate românești, sunt de largp utilizare în toate mediile referitoare la domeniul respectiv ( ex.: paint );

– să se asigure că informațiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neînșelătoare și în conformitate cu legile aplicabile, respectând astfel inclusiv drepturile altor părți, drepturile de autor, de marcă comercială, de licență sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

– să utilizeze un limbaj corespunzător, neofensator, fără termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumpărător;

– să folosească această facilitate doar pentru a comunica sau a obține detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fără a face referire către alte firme ce promovează vânzarea și cumpărarea de produse sau servicii;

– să nu furnizeze sau să solicite, în nici un mod și în nici o măsură, date personale ( detaliile de contact, informații despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume și/sau prenume etc. ) sau orice altă informație care poate determina dezvăluirea acestor date personale;

– să nu înscrie informații și/sau detalii despre URL-uri ( legături ) din alte site-uri comerciale ce desfășoară aceeași activitate comercială ca și Vânzătorul;

– să nu încerce fraudarea serviciilor puse la dispoziție de către Vânzător sau să înscrie Review-uri care să conțină materiale de natură publicitară;

– să nu utilizeze Review-ul ca mijloc de comunicare cu Vânzătorul. În acest sens se vor folosi datele de contact ale Vânzătorului înscrise pe Site.

4. Pe lângă o evaluare realistă critică, în momentul înscrierii unui Review, Utilizatorul/Clientul/Cumpărătorul va adăuga și un Rating relevant pentru produsul aferent. Review-urile, împreună cu Rating-urile corespunzătoare lor, vor influența Rating-ul general al produsului sau serviciului, număr care apare între paranteze lângă titlul acestora. Astfel, un Review însoțit de un Rating mare duce la o creștere a Rating-ului general, iar un Review însoțit de un Rating mic duce la o scădere a Rating-ului general.

5. Când un Review este semnalat de către un Utilizator/Client/Cumpărător ca având un conținut inadecvat, dintr-o perspectivă strict subiectivă, acest conținut este examinat cu atenție de către Vânzător pentru a determina dacă încalcă Termenii și condițiile Site-ului. Textele introduse sunt eliminate din Site numai după examinarea acestora de către Vânzător.

În cazul în care Vânzătorul constată încălcarea Termenelor și Condițiilor în mod repetat, acesta își rezervă dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumpărătorului de a înscrie Review-uri în secțiunea „Review-uri”.

8. LITIGII

Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate între vânzător și consumator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competențe de la sediul comerciantului/vânzătorului SC ALCHIM PRO EXPERT SRL, respectiv Judecătoria Buzău.

Protecția datelor

Ne-am aliniat noilor regulamente europene în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal și securitatea datelor clienților noștri. Toate detaliile sunt disponibile în secțiunea „Politică de confidențialitate„.

Modalități de plata: plata se face ramburs la primirea coletului de către Cumpărător, prin transfer bancar direct sau online, prin intermediul EuPlatesc.ro .

Modalități de livrare: Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid Dragon Star Curier.8