COMENZI ONLINE SAU TELEFONIC

Alegeți-vă produsele dorite.

Dacă ați găsit un produs ce doriți să-l achiziționați folosiți unul din următoarele moduri de a plasa o comandă:

  • Comandă online din pagina de detalii a produsului. Vă rugăm să completați corect toate câmpurile (Nume, Adresă de livrare, Email, Telefon)

  • Comandă telefonică la unul din numerele de telefon afișate în subsolul site-ului, secțiunea Contact (în partea de jos);

  • Comandă pe e-mail la adresa [email protected] (Vă rugăm să ne specificați datele dvs. de contact și produsele pe care doriți să le achiziționați)

LIVRARE

Livrarea se face prin compania de curierat rapid Dragon Star Curier, cu plata ramburs (la primirea coletului) dacă nu s-a specificat în mod expres o altă modalitate de plată.

Termenul de livrare este de 2-4 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii, la adresa specificată în formularul de comandă.

Comenzile plasate până la ora 14:00 sunt ridicate de curier în aceeași zi, în limita stocului disponibil.

Comenzile plasate vineri după ora 14:00 și în weekend vor fi predate curierului în prima zi lucrătoare a săptămânii următoare.

Pot apărea întârzieri de livrare din diverse cauze: sărbători legale, condiții meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de compania noastră sau de cea de curierat sau dacă adresa dvs. este într-o zona în care compania de curierat nu are acoperire permanentă.

Taxa standard de expediere este de 25 Lei, suma fixă și care nu depinde de cantitatea și greutatea comandată.

Pentru alte detalii și clarificări nu ezitați să ne contactați.